Sälja på auktion

Att sälja på auktion är enkelt!

Auktionshuset Gomér & Andersson håller auktioner online. Vi hjälper dig att snabbt och enkelt sälja dina föremål, allt från ett föremål till hela hem eller dödsbon. Lämna in de föremål du vill sälja hos oss eller låt oss hämta dem åt dig. Föremålen värderas av våra kunniga värderare, antingen över disk i våra Auktionshus eller genom ett kostnadsfritt hembesök.

Vilka föremål tar vi emot?

I princip allt som finns i ett hem. Allt från möbler och porslin till smycken och konst. I vårt arkiv kan du se alla avslutade auktioner (klicka här). Vissa föremål är dock ej säljbara via oss. Så vill du vara säker på att vi kan ta emot just dina objekt skicka gärna in bilder på föremålen du vill sälja via e-post. Vi återkommer med besked så fort som möjligt. Det går även att skicka in förfrågningar via Värdering online. Fyll i formuläret och bifoga 1–5 bilder. Om du föredrar att få värdering direkt över disk är du varmt välkommen in till oss.

Helhetslösning

Vi kan hjälpa er med en heltäckande service (försäljning, tömning och städning) när en bostad skall tömmas. Vår unika allt-i-ett-tjänst innebär först ett hembesök för värdering av bohag. Sedan bokas en hämtning in, följt av tömning och sedan slutligen städning. Det går självklart bra att endast välja vissa delar av processen, vi skräddarsyr efter dina behov.

Kontakta oss för mer information.
Linköping 013-37 52 10
Norrköping 011-36 10 00
Nyköping: 0155-15 05 90
Jönköping: 036-12 31 23

 

I samarbete med Mäklarhuset Gomér & Andersson i Linköping hjälper vi dig att sälja din bostad. Om du även låter oss hjälpa dig med försäljning av lösöre så får du rabatt på mäklararvodet, städning samt försäljningsprovision av sålt auktionsgods. Kontakta Mäklarhuset på tel. 013-37 52 25 för mer information.

Försäljningsvillkor och redovisning

Säljaren betalar försäljningsprovision från 5 % samt 100 kr i fotoavgift per auktionsrop. Provisionen baseras på föremålets uppskattade värde, storlek på inlämning samt om objektet är skrymmande eller fragilt. Normalprovision vid vanlig inlämning är 25 %. Fullständiga försäljningsvillkor bifogas med inlämningsavtalet.
Se fullständiga auktionsvillkor  

Det kan ske en andrasortering av föremål som har anlänt till oss efter hembesök. Detta beror på att det är först då som föremålens skick granskas ordentligt i samband med katalogisering. När föremålen är färdigkatalogiserade fotograferas de i vår fotostudio. De placeras sedan i våra visningslokaler och läggs ut på auctionet.com för att kunna beskådas av eventuella köpare.

Utbetalning samt redovisning över försäljningen sker ca 30 arbetsdagar efter auktionstillfället.

Varmt välkommen med ditt försäljningsuppdrag! Kontakta eller besök oss gärna!