Auktionshuset Jönköping

TILL VÅRA NÄTAUKTIONER >>

Välkommen till Auktionshuset i Jönköping! 

Vill ni sälja enstaka objekt? Få dem värderade hos oss! Över disk eller online. Önskar ni hjälp med avyttring av ett helt dödsbo? Kontakta oss!

Gomér & Anderssons Auktionshus i Jönköping är en del av koncernen Gomér & Andersson AB som har hållit auktioner i över 90 år. Genom vår breda kunskap och långa erfarenhet säkerställer vi att du som säljare uppnår den bästa upplevelsen. Vi publicerar dagligen nya spännande föremål som syns på våra online-auktioner, via hemsidan Auctionet. Köparna kommer från alla världens hörn och via Auktionshuset i Jönköping kommer du få bäst betalt för dina föremål. Med låga avgifter och god service gör vi det enkelt för dig att både sälja och köpa föremål.

Varför ska du välja oss?

–    Expertis och erfarenhet: Auktionshuset Gomer & Andersson har funnits sedan 1929 och har under tiden samlat kunskap och expertis och strävar efter att ge den bästa möjliga servicen.

–    Hög kvalitet och service: Vi sätter höga ambitioner när det gäller kvalitet, service och tillgänglighet för att säkerställa en smidig och lönsam försäljningsprocess.

–    Kontinuerliga auktioner: Genom att sälja hos Auktionshuset i Jönköping når dina föremål en global publik dygnet runt, vilket ökar chanserna för höga bud och snabba försäljningar.

–    Personlig värdering och hembesök: Vi erbjuder professionella värderingar av enstaka föremål, samlingar och hela hem. Välkommen att kontakta oss för ett hembesök och en noggrann värdering.

–    Dödsbon: Vid fall då det behövs hjälp med dödsbo så erbjuder vi värdering, hämtning och försäljning av föremål för att på ett så smidigt sätt underlätta processen.

Hur går det till?

Auktionshuset i Jönköping har öppet för visning av föremål samt in och utlämning.

Har du frågor om hur värdering, försäljning, uthämtning eller hembesök fungerar gå in via nedanstående länkar eller kontakta oss.

Sälja

Värdering

Köpa

Hembesök/dödsbon

Telefon: 036-12 31 23
Öppet tisdag-torsdag 12-17.
Besöksadress: Soldattorpsgatan 5 Jönköping.

Varmt välkommen till Auktionshuset i Jönköping!

Kontakta oss